Как WorkNomads минимизират използването на хартия с помощта на eHR

Как WorkNomads минимизират използването на хартия с помощта на eHR

Фани Кирилова, HR мениджър на WorkNomads сподели с екипа на eHR впечатленията си от ползване на системата ни за електронни трудови досиета. В проучването ви разказваме как се промени работата в техния отдел и какви процеси оптимизират, с помощта на еHR.

WorkNomads e коуъркинг пространство, което свързва иновативни компании от цял свят със специалисти, работещи дистанционно в сферата на инженерните технологии, маркетинга и дизайна. За дигиталните номади, фирмата предлага възможност за работа от България, развитие в различни направления, както и място за настаняване, съобразено с условия за работа от разстояние.

WorkNomads застават зад идеята за живот и работа без граници, оформяйки общество без държава.

Тяхната мисия е да създадат дигитална номадска икономика, която цели да окуражи хората да живеят по начин, по който искат, предлагаща пространство за съжителство, нетуъркинг и дистанционна работа.

Защо решихте да потърсите решение като eHR?

Като модерен работодател, нашата цел е да минимизираме използването на хартия и да подпомагаме опазването на околната среда. Дигитализацията на документите дава възможност за гъвкавост както на работодателя, така и на служителите. 

Как научихте за eHR и защо избрахте точно нашия продукт?

Преди да започнем да използваме системата, съхранявахме, подписвахме и споделяхме документи на хартия, което със сигурност не беше ефективно. Отдавна търсихме решение, което да оптимизира тази част от работата ни и се спряхме на eHR след обстойно проучване на пазара. Продуктът е с високо качество и сигурност и отговаря на нашите очаквания и нужди.

Как се промени работата ви с използване на еHR?

Начинът на работа стана много по-лесен и удобен. Благодарение на системата, се пести време и не се използва излишно хартия.

Създаването, изпращането и подписването на документ с еHR е межу 10 и 20 пъти по-бързо, отколкото на хартия.

Ф. кирилова

Колко е вероятно да препоръчате eHR на ваши познати?

На въпросът, Фани Кирилова дава оценка 10 от 10, а причината е високо ниво на качество и удобство. 

Напълно съм доволна от работата със системата. За служителите в административния отдел на WorkNomads нямаше затруднения да започнат да я използват. Безспорен е фактът, че е много по-удобно да извършваме подписването и обмяната на трудова документация по дигитален път, отколкото по физически.

По отношение на работата със системата и функционалностите, всичко става бързо, лесно и удобно.

Какво съдействие получавате от екипа на eHR?

Внедряването на системата в WorkNomads се случи плавно. Екипът на eHR е изключително отзивчив и ни оказва съдействие във всеки един момент.

ehr-bulgaria - електронни трудови досиета

Последвайте eHR в социалните медии