Как Beetroot оптимизира работата на отдел човешки ресурси с eHR

Как Beetroot оптимизира работата на отдел човешки ресурси с eHR

Невена Цонкова, Мениджър човешки ресурси на Beetroot България споделя с екипа на eHR впечатленията си от използването на системата за дигитални трудови досиета. Как се промени работата им, след като внедриха нашето иновативно решение, можете да научите директно от нея в следващите редове.

Beetroot е шведска софтуерна компания, която се фокусира върху партньорства с компании, създаващи дигитални продукти в полза на обществото – нови технологии в сферата на медицината, образованието и екологията.

Именно и заради сферата ни на дейност, дигитализацията е част от нашето ежедневие и винаги се стремим да прилагаме иновативни бизнес решения, които пасват на начина ни на работа.

Защо решихте да потърсите решение като eHR?

В Beetroot подкрепяме модела на работа remote first. За нас е важно да предоставяме възможност на служителите ни да работят от разстояние, без това да затруднява комуникацията и работните процесите. С eHR успяхме да елиминираме хартията и сме много по-гъвкави и адекватни при подписването на документи, особено със служители, работещи извън офиса. 

Как научихте за нас?

Научихме за вашето решение чрез препоръка от наши бизнес партньори.

Защо избрахте точно нашия продукт?

В интерес на истината не сме проучвали сходни продукти на българския пазар, но eHR до голяма степен ни помогна да решим проблеми, с които се сблъскваме ежедневно и решението да изберем вашия продукт дойде естествено.

Как съхранявахте, споделяхте и подписвахте документи и трудови досиета преди еHR?

Подписването ставаше на място в офис или с куриер за хората извън София, а документите бяха съхранявани в метален шкаф, с ограничен достъп. Този начин на работа със сигурност беше много по-неефективен в сравнение с решението, което предлага eHR. 

По какъв начин се промени работата ви с използването на eHR?

Пестим доста хартия, време за сортиране и подреждане на архиви.

Любими функционалности: Отказването и промяна на отпуски

Срещнахте ли предизвикателства при внедряване на системата и как екипа на eHR ви помогна да ги преодолеете?

В началото имахме известни затруднения, но както тогава, така и днес, екипът на eHR винаги се отзовава изключително бързо и ни помага, когато имаме нужда.

ehr-bulgaria - електронни трудови досиета